Grafisch leren vormgeven in Photoshop, InDesign of Illustrator? Er is een sterke vraag naar Adobe vaardigheden. In deze cursussen leer je hoe je gebruik kunt maken van de meest gebruikte Adobe-programma's: Illustrator, Photoshop, InDesign. Je begint met de introductie van de software, maakt oefeningen, en gaat verder tot je voldoende kennis hebt om zelf met Photoshop, Illustrator of InDesign te kunnen werken.

Ook is er een cursus Photoshop, Illustrator en InDesign in de workflow. In deze cursus leer je om de krachtige mogelijkheden voor een hogere doeltreffendheid en betere samenwerking van Adobe Creative Cloud te gebruiken. De projecten in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign in de workflow zijn praktijkgericht, leren je flexibeler te werken en bovendien tijd te besparen door het toepassen van slimme en doeltreffende technieken.

Om de cursussen Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign te kunnen volgen is algemene kennis van de computer en het besturingssysteem nodig. Voor de cursus Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign in de Workflow is basiskennis van deze software nodig.

Voordat je aan deze cursussen begint moet je ervoor zorgen dat je systeem juist is ingesteld en dat je de juiste hard- en software hebt geinstalleerd. De Adobe software is niet bij de cursus inbegrepen. Je zult moet je daarvoor abonneren op de software. Bezoek hiervoor de website van Adobe

Prijzen Adobe cursussen

Photoshop

750
12 uur lestijd
Individueel
Starten op afspraak

Illustrator

750
12 uur lestijd
Individueel
Starten op afspraak

InDesign

750
12 uur lestijd
Individueel
Starten op afspraak

Workflow

750
12 uur lestijd
Individueel
Starten op afspraak