Wil jij je website laten bouwen? 

Een aantrekkelijke website is de basis voor je online succes. Het is dé plek waar jouw klanten de eerste keer met jou in aanraking komen. Daarom is het meer dan belangrijk dat deze eerste ontmoeting perfect is. Om een effectieve website te presenteren komt heel wat bij kijken. 

Met Joomla krijg jij de website die perfect past bij jou of jouw organisatie. De kracht van een Joomla website zit in zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Het werken met Joomla en het plaatsen van content zal in de praktijk blijken mee te vallen. De eerste opzet is vaak wel een uitdaging en daar kan ik wat in betekenen.

Ik ben sinds 2007 gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en optimaliseren van Joomla websites tot volle tevredenheid van mijn klanten.

Joomla website

Eenvoudig te beheren

Joomla geeft uitgebreide mogelijkheden om zelf een website bij te houden. Als dit door tijdgebrek of kennis wellicht niet altijd lukt om het beheer van een website zelf te doen kan je dit aan mij uitbesteden.

Responsive website

Joomla doet er alles aan om gemakkelijke toegang tot informatie te geven aan mobiele gebruikers. Als het gaat om responsief ontwerp, voegt dit de functie toe om zich aan te passen aan elk apparaat en schermformaat, voor zowel desktop- als mobiele apparaten.

Uitbreidbaar

Joomla is een stabiel, betrouwbaar en krachtig CMS systeem. Joomla! heeft veel prijzen gewonnen en wordt geleid door een internationaal samenwerkingsverband van meer dan een half miljoen actieve gebruikers. Joomla is uitbreidbaar met extra functionaliteiten als een contactformulier, een nieuwsbrief, een reserveringssysteem of een evenementenagenda.

Veilige website

Joomla is een bekroond Open Source CMS, gebouwd en onderhouden door een sterke community vrijwilligers die ernaar streven om robuuste, veilige en makkelijk te gebruiken software te maken.